Bádogos-Terv Kft. – Bádogos Szaküzlet

Szolgáltatásaink

 

Különböző, nem szabványos méretű és kialakítású egyedi bádogos szegélyek, oromszegélyek, ereszszegélyek, ablakpárkányok gyártásával is foglalkozunk, speciális igényeket is kielégítve – 4 méter hosszúságig.

Táblalemezek, profillemezek méretre vágása, hajtogatása szintén a szolgáltatási körünket képezi.

Emellett ingyenes szaktanácsadást biztosítunk vásárlóink részére.

Műhelyünkben a hagyományos dupla állókorcos lemezfedések alapanyagának előprofilozása mellett az ún. Click előkorcolt síklemezes tetőfedés profilozását is vállaljuk.

A  Click tetőprofil a hagyományos helyszínen korcolható „lágy” acél síklemez mellett egy újabb síklemez tetőfedő termék. Az Click tetőfedő termék bevonatos, tűzi horganyzott „kemény” acéllemezből, gyártósoron előállított, előkorcolt tetőprofil, amely így egyrészt nagyszilárdságú és tartós, másrészt bepattintós („click”-es) illesztésének köszönhetően könnyen és gyorsan szerelhető, esztétikus tetőfedést nyújt. Az egyszerűbb tetőformák, kevés áttöréssel rendelkező sík tetőfelületek esetén rendkívül gazdaságos tetőfedés. 
Az Click-es tetőprofillal készülő tetőszerkezet vízzáróságát megfelelő alátéthéjazattal és javasolt tetőhajlásszögek betartásával kell biztosítani.  

Telephely:
4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 10.
Telefon:
+36 52 532 974
Fax:
+36 52 532 975
E-mail:
info@badogcentrum.hu
Nyitvatartás:Hétköznap:
8:00 – 16:00
Szombat:
8:00 – 11:00

Vasárnap:
Zárva