Bádogos-Terv Kft. – Bádogos Szaküzlet

Csavarok

Önfúró csavarok fémhez és fához többféle színben és méretben. Különböző kialakítású homlokzati csavarok, bádogos csavarok, párkánycsavarok.

Szegek

Huzalszegek
Zsindelyszegek
Palaszegek

Több száz fajta egyéb kötőelem katalógus alapján

Speciális csavarok különböző méretekben, szegecsek, dűbelek széles választéka.

Forrasztási anyagok

Forrasztóón, forrasztóvíz, szalmiáksó

Fugaszil

Levegőnedvesség hatására szobahőmérsékleten szilikon gumivá vulkanizálódó tömítőpaszta.

Alkalmazási terület:

Illesztések fugák rugalmas, vízzáró tömítésére. Menetes, vagy tokos fém és műanyag csőcsatlakozások víz- és gázálló tömítésére. Elektromos szerelvények időjárásálló lezárására. Univerzális tömítő- és ragasztóanyag az építőiparban és a háztartásokban.

Tulajdonságai:

Függőleges és vízszintes felületeken terülés mentesen alkalmazható. Kiváló tapadás fémekre, műanyagokra, zománcozott, festett fafelületekre. Nem tapad polietilénre, polisztirolra, teflonra. Vegyi anyagokkal, légköri hatásokkal, UV-sugárzással, radioaktív sugárzással szemben ellenálló. Jó elektromos szigetelő, időjárásálló, híg savaknak, lúgoknak, alkoholnak ellenáll.

Színek: transzparens

Kiszerelés: 310 ml

Enkolit

Az ENKOLIT plasztikus, bitumenalapú spatulázó- és ragasztómassza kiváló tapadási tulajdonságokkal betonra, falazatra, rézre, horgonyra, alumíniumra, és acélra. Vannak vizsgálati tanúsítványok a 30 évvel ezelőtt ragasztott falfedésekről és a laborkísérletekről. Az ENKOLIT teljesíti a DIN 1055 szerinti összes követelményt a szél okozta szívóerővel szemben és esőben emellett még zajcsillapítóan is hat. 

Szállítási forma
EW lemezvödör 11 kg
Anyagfogyás: kb. 2,0-2,5 kg/m2
Fajsúly: 1,13

Gyártó: Enke 

Az építkezési feltételek mellett a kontaktragasztókkal létrehozott, lemezek közti ragasztott kötések alkalmassága és tartósága tekintetében eddig különböző ill. nem elégséges tapasztalatok állnak rendelkezésre. Az Enkolit ragasztó- és tömítőmasszát 30 éve használják ablakpárkány-, fal- és attikafedésre sikeresen titán-cink, réz, alumínium és nemesacél betonra, falazatra, természetes és műkőre, építési furnérforgácslemezre, rostcementre és palára történő ragasztásnál. Homlokzati sorok, tetők, stb. nagyfeszültségű lerakásánál a csíkszerű ill. részfelületű Enkolit-ragasztás lehetővé teszi a síkfelületű sor rögzítését a látható területen, pl. ha nagyobb követelmények állnak fen. Ennél az alkalmazásnál a sorok meglévő tágulási lehetősége messzemenően megmarad. A gyártó lerakási utasításának figyelembevételével 51 méterig terjedő épület-ereszmagasságnál a DIN 1055-höz igazodva megfelelő szilárdság érhető el. Alapvetően azonban az alap adottságai, a szükséges lemezvastagság, a megengedett max. kiemelkedés, a pótlólagos mechanikus rögzítések (szegélylemez), a ragasztómassza felhordása és a táguláskiegyenlítők elrendezése tekintetében a gyártó lerakási utasítása szerint kell eljárni. A festett vagy beégetős lakkal ellátott lemezek legyenek oldószerállóak.

Telephely:
4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 10.
Telefon:
+36 52 532 974
Fax:
+36 52 532 975
E-mail:
info@badogcentrum.hu
Nyitvatartás:Hétköznap:
8:00 – 16:00
Szombat:
8:00 – 11:00

Vasárnap:
Zárva